Κουφώματα Αλουμινίου

Κουφώματα αλουμινίου

Υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης

Τα κουφώματα αλουμινίου Geralumin προσφέρουν στο χώρο σας υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης. Διατηρούν την ιδανική θερμοκρασία χειμώνα-καλοκαίρι βοηθώντας στην μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας. Το χειμώνα τα κουφώματα αλουμινίου δημιουργούν ένα άνετο περιβάλλον για εσάς και την οικογένεια σας κάνοντας το ένα ζεστό καταφύγιο. Το καλοκαίρι κρατάνε την κατάλληλη θερμοκρασία διατηρώντας το σπίτι σας δροσερό.

Μέγιστη εξοικονόμηση χρημάτων

Τα κουφώματα αλουμινίου αποτελούν την καλύτερη επένδυση που μπορείτε να κάνετε αφού σας εξοικονομούν χρήματα από θέρμανση και ψύξη. Το ένα τρίτο της ενεργειακής απώλειας του χώρου σας προέρχεται από τα παλιά κουφώματα.

Τα συστήματα αλουμινίου προσφέρουν

  • Γρήγορα αποτελέσματα
  • Άμεση απόσβεση χρημάτων
  • Χαμηλότερους μηνιαίους λογαριασμούς ρεύματος, πετρελαίου ή φυσικού αερίου

Καλύτερη ποιότητα ζωής

Τα συστήματα αλουμινίου δεν αφήνουν τους ήχους να διαπεράσουν το σπίτι σας κάνοντάς τα ιδανική επιλογή για τις μεγάλες πόλεις και όχι μόνο. Αφήνοντας τους θορύβους μακριά από τους τέσσερις τοίχους σας, τα συστήματα αλουμινίου σας προφυλάσσουν από το έξτρα στρες και άγχος. Απαλλαγμένοι από έντονους θορύβους εξασφαλίζετε καλύτερη ποιότητα ζωής και ηρεμίας για όλα τα μέλη της οικογένειας. 

Στη Geralumin θα βρείτε στις χαμηλότερες τιμές μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων για να διαλέξετε τα ιδανικά για το χώρο σας! 

call

Επικοινωνήστε μαζί μας 2102201800, 229507200, 6977655549

και εξασφαλίστε δωρεάν μελέτη του χώρου σας!

Γιατί να επιλέξετε κουφώματα αλουμινίου από την Geralumin

  1. Υψηλή ποιότητα

Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, προσφέρουν απόλυτη αξιοπιστία.  Κάθε προϊόν σχεδιάζεται και τοποθετείται με βάση τις δικές σας ανάγκες. Χρησιμοποιούμε εξελιγμένες τεχνολογίες σχεδιασμού και παραγωγής προϊόντων παρέχοντας τις πιο κατάλληλες λύσεις που ταιριάζουν σε κάθε περίπτωση.

  1. Μεγάλη θερμοπροστασία

Βοηθούν στην καλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας, διατηρώντας το σπίτι σας ζεστό το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι. Η καλύτερη ενεργειακή απόδοση αυτόματα αυξάνει και την αξία του σπιτιού σε περίπτωση ενοικίασης ή πώλησης του ακινήτου.

  1. Προστασία & Αντοχή

Παρουσιάζουν εξαιρετική ανθεκτικότητα στο πέρασμα του χρόνου και της χρήσης, γλιτώνοντας σας χρήματα από μελλοντικά έξοδα. Σας προστατεύουν από αντίξοες καιρικές συνθήκες, παρέχοντας τη μέγιστη ασφάλεια.

  1. Ιδιαίτερη αισθητική

Δίνουν ευελιξία στο πως θα σχεδιάσετε το χώρο σας, έχοντας πολλές επιλογές τόσο σε διαστάσεις, σχέδια αλλά και χρώματα. Κάνουν το σπίτι σας πιο όμορφο με τον πιο οικονομικό τρόπο.

Εμπιστευτείτε τα εξειδικευμένα συνεργεία της Geralumin με

50% προκαταβολή και 12 έντοκες δόσεις στην αγορά σας!

 

call

Επικοινωνήστε μαζί μας 2102201800, 229507200, 6977655549

και εξασφαλίστε δωρεάν μελέτη του χώρου σας!

Η εταιρία μας συμμετέχει ενεργά στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον». Με την συνολική αλλαγή των κουφωμάτων του σπιτιού σας (πόρτες ασφαλείας, κουφώματα αλουμινίου ή pvc), βελτιώνετε την ενεργειακή απόδοση του χώρου σας εξοικονομώντας συγχρόνως χρήματα.