Η εταιρία Geralumin ιδρύθηκε το 1997 σε συνέχεια της επιταχυμένης οικογενειακής επιχείρησης Κώστας Γεροντακης. Με επέκταση εργασιών σε όλη την στερεά Ελλάδα, Εύβοια, Αττική, Πελοπόννησο καθώς και σε όλα τα νησιά και με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Διαθέτουμε όλα μας τα προϊόντα και στον επαγγελματία με ειδικές τιμές, καθώς και στον ιδιώτη που έχει μεράκι να φτιάξει κάτι στο σπίτι του με τα προϊόντα μας. Η Geralumin είναι πάντα στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με πόρτες ασφαλείας, πόρτες θωρακισμένες, μπαλκονόπορτες αλουμινίου, ενεργειακά συστήματα αλουμινίου, πόρτες & παράθυρα αλουμινίου, συνθετικά PVC!

Η Geralumin διαθέτει σύστημα διαχείρησης ποιότητας F.P.C. (*) και όλα της τα προϊόντα φέρουν σήμανση CE βάση Ευρωπαϊκής οδηγίας. (*) Το F.P.C. είναι ένα διαχειριστικό σύστημα ελέγχου της παραγωγής στο εργοστάσιο. Αυτό πρέπει να εγκαταστήσει και να εφαρμόζει ο κατασκευαστής στην επιχείρηση του, ώστε να διασφαλίζει ότι όλα τα προϊόντα που κατασκευάζει καθημερινά έχουν τις ίδιες αποδόσεις στα ουσιώδη χαρακτηριστικά τους με αυτές των αρχικών δοκιμίων. Το F.P.C ουσιαστικά είναι ένα διαχειριστικό σύστημα το οποίο είναι εφάμιλλο με το ISO 9001:2008.

.

Πόρτες Ασφαλείας

Πάνω από όλα, οι πόρτες ασφαλείας GERALUMIN προσφέρουν στο χρήστη ασφάλεια στην παραβίαση. Είναι πιστοποιημένες από διαπιστευμένους φορείς στην κατηγορία WK3. Αυτό δηλώνει προστασία σε παραβίαση από διαρρήκτη. Αυτόν που μπορεί να χρησιμοποιήσει το βάρος του σώματός του και απλά εργαλεία. Για παράδειγμα κατσαβίδια, πένσες και μικρά τσεκούρια, για να διαρρήξει κλειδωμένα και ασφαλισμένα δομικά στοιχεία. Στα άλλα πλεονεκτήματα ασφάλειας των θυρών  GERALUMIN συγκαταλέγονται το φύλλο με διπλή θωράκιση. Οι ρυθμιζόμενοι μεντεσέδες βαρέως τύπου, το ματάκι 180 μοιρών, το εξάρτημα προστασίας του κυλίνδρου (DEFENDER) και τα 16 ή 21 σημεία ασφάλισης. σύρτη μερικού ανοίγματος, ρυθμιζόμενο ανεμοφράκτη. Επίσης δυνατότητα έχτρα αφαλού και κλειδαριάς.

.